foto.te.ua foto.te.ua
Клуб галицьких фотографів

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Інтернет магазини- надійні(які саме)!!
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3  далі

Нова тема   Відповісти    foto.te.ua -> Корисні ресурси
Попередня тема :: Наступна тема  

чи довіряєте ви інтернет магазинам?
так
84%
 84%  [ 16 ]
ні
15%
 15%  [ 3 ]
Всього голосів : 19

Автор Повідомлення
Max
Site Admin

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 8:52 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Pilat написав:
повторюю ше раз найди знайомого на Югах і не парся))

На Юг контракті знайомі вже є мабуть в усіх, небуло там тоді того обєктива, і зараз нема. І в даній темі це офтоп, тут про інтернет магазини.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Pilat

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 9:01 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Max написав:
Pilat написав:
повторюю ше раз найди знайомого на Югах і не парся))

На Юг контракті знайомі вже є мабуть в усіх, небуло там тоді того обєктива, і зараз нема. І в даній темі це офтоп, тут про інтернет магазини.

про це я написав в попередньому месаджі,просто то ОЛІК,трошки важче до нього підшукать,а ми говорим про кенон в даному випадку,нащо паритися нет магазинами коли на югах в ту саму ціну і без гемороя,хоча там особливого гемороя і нема,просто можна ж на місці взяти пиху кеноновську,я розумію якби хотілося фішая кеноновського чи тим паче оліковського,але ж тут прості речі Smile
Догори
Max
Site Admin

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 9:07 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мова більше про довіру до нет магазинів, чим пошук і покупка кенона.
Догори
Pilat

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 9:10 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ок,тоді я в самому початку написав шо цим двом довіряю і саме ці два магазина є основними фігурантами,в решті виникали заминки або небуло в наявності,ше якийсь один є карточку купував тоже все добре пройшло,правда прислали чек з карточкою і сказали шоб я підписав його і відправив його їм, що мене напрягло,проте я не підписував і не відправляв)))
Догори
Max
Site Admin

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 9:23 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

користувався послугами fotomag.com.ua, трохи напутали, але все виправили, на диво коректно спілкуються і швидко реагують. Думаю скористатись їх послугами ще раз Smile
Догори
KIgorS

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 1:05 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Купував бленду в fotomag.com.ua. Все відбулось без жодних проблем.
Догори
BaRus

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 5:39 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Rozetka на мій погляд найкращий варіант, як вже замітив syubrat.
У них є офіси у всіх обл. центрах. Замовляєш в Києві, за 3 хвилини вони оформляють заказ ПО ТЕЛЕФОНУ і через день забираєш в своєму улюбленому місті, сплачуючи всі гроші. Доставка безкоштовна. тим більше у них ціни чесні, та й акції різні часто бувають.
Догори
terryshnaucer

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 9:34 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ціни в тому Фотомаг, мамамаядарагая! Порівняв ціну спалаху Кенон 430 ІІ ЕХ, який купував в Штатах. В Фотомазі він коштує 309 дол. Я купував за 220 дол...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
madness

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 10:22 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

terryshnaucer написав:
Ціни в тому Фотомаг, мамамаядарагая! Порівняв ціну спалаху Кенон 430 ІІ ЕХ, який купував в Штатах. В Фотомазі він коштує 309 дол. Я купував за 220 дол...

Рівняти ціни в україні з штатами - це круто!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
mops

ПовідомленняНаписане: субота 04 липня, 2009 9:29 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Купував на y.ua. Одного дня зробив замовлення на сайті, до мене передзвонили і наступного дня вже привезли.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
@ndreyk@

ПовідомленняНаписане: вівторок 07 липня, 2009 8:29 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мені сподобався і-нет магазин http://protoria.com.ua/ купував там монік (просто ніде бульше небуло) можу порекомендувати, дуже задоволиний (покупкою) http://protoria.com.ua/computers/displays/iiyamaPLB2403WS-B12.html вибирав його з тестів, і нівть апл відпочиває, ну і ціна некусається, я встиг взяти ще за 3712 грн. доставку виконгують навіть додому, доставка винесла мені 40 грн.
Догори
Max
Site Admin

ПовідомленняНаписане: вівторок 07 липня, 2009 10:19 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

офтоп про монітори переніс в окрему тему: http://foto.te.ua/forum/viewtopic.php?t=437, прохання слідкувати за порядком на форумі, хочете говорити про монітори - в відповідній темі.
Догори
ESTROLiX

ПовідомленняНаписане: неділя 09 серпня, 2009 3:37 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

тут вже обговорювався магазин fotosale.com.ua
виглядає він на досить надійний і ціни приємні.

але мене зацікавив такий факт: деякі товари в них є з поміткою UK. при чому ціни пристойно відрізняються. наприклад, Canon 40D body коштує $920, а Canon 40D body (UK) - $815.
консультант по асі пояснив це тим, що на UK дається не офіційна гарантія, а гарантія від їх магазину.

цікаво, як це розуміти. це вони продають якийсь не зовсім легальний товар, чи що? і чи варто довіряти такій гарантії?
Догори
Pilat

ПовідомленняНаписане: неділя 09 серпня, 2009 4:00 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

той самий товар,просто контабанда свого роду і гарантія рік від магазину,я би брав його офіціал не так вже і потрібен як всі того бажать))
Догори
ESTROLiX

ПовідомленняНаписане: неділя 09 серпня, 2009 11:27 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

може й так, але, наприклад, куди тоді нести техніку на юстіровку?
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    foto.te.ua -> Корисні ресурси Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3  далі
Сторінка 2 з 3

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі