| Попередня тема :: Наступна тема |
| чи довіряєте ви інтернет магазинам? |
| так |
|
84% |
[ 16 ] |
| ні |
|
15% |
[ 3 ] |
|
| Всього голосів : 19 |
|
| Автор |
Повідомлення |
Max Site Admin
|
Написане: п'ятниця 03 липня, 2009 8:52 am Тема повідомлення: |
|
|
| Pilat написав: | | повторюю ше раз найди знайомого на Югах і не парся)) |
На Юг контракті знайомі вже є мабуть в усіх, небуло там тоді того обєктива, і зараз нема. І в даній темі це офтоп, тут про інтернет магазини. |
|
| Догори |
|
 |
Pilat
|
Написане: п'ятниця 03 липня, 2009 9:01 am Тема повідомлення: |
|
|
| Max написав: | | Pilat написав: | | повторюю ше раз найди знайомого на Югах і не парся)) |
На Юг контракті знайомі вже є мабуть в усіх, небуло там тоді того обєктива, і зараз нема. І в даній темі це офтоп, тут про інтернет магазини. |
про це я написав в попередньому месаджі,просто то ОЛІК,трошки важче до нього підшукать,а ми говорим про кенон в даному випадку,нащо паритися нет магазинами коли на югах в ту саму ціну і без гемороя,хоча там особливого гемороя і нема,просто можна ж на місці взяти пиху кеноновську,я розумію якби хотілося фішая кеноновського чи тим паче оліковського,але ж тут прості речі  |
|
| Догори |
|
 |
Max Site Admin
|
Написане: п'ятниця 03 липня, 2009 9:07 am Тема повідомлення: |
|
|
| Мова більше про довіру до нет магазинів, чим пошук і покупка кенона. |
|
| Догори |
|
 |
Pilat
|
Написане: п'ятниця 03 липня, 2009 9:10 am Тема повідомлення: |
|
|
| ок,тоді я в самому початку написав шо цим двом довіряю і саме ці два магазина є основними фігурантами,в решті виникали заминки або небуло в наявності,ше якийсь один є карточку купував тоже все добре пройшло,правда прислали чек з карточкою і сказали шоб я підписав його і відправив його їм, що мене напрягло,проте я не підписував і не відправляв))) |
|
| Догори |
|
 |
Max Site Admin
|
Написане: п'ятниця 03 липня, 2009 9:23 am Тема повідомлення: |
|
|
користувався послугами fotomag.com.ua, трохи напутали, але все виправили, на диво коректно спілкуються і швидко реагують. Думаю скористатись їх послугами ще раз  |
|
| Догори |
|
 |
KIgorS
|
Написане: п'ятниця 03 липня, 2009 1:05 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Купував бленду в fotomag.com.ua. Все відбулось без жодних проблем. |
|
| Догори |
|
 |
BaRus
|
Написане: п'ятниця 03 липня, 2009 5:39 pm Тема повідомлення: |
|
|
Rozetka на мій погляд найкращий варіант, як вже замітив syubrat.
У них є офіси у всіх обл. центрах. Замовляєш в Києві, за 3 хвилини вони оформляють заказ ПО ТЕЛЕФОНУ і через день забираєш в своєму улюбленому місті, сплачуючи всі гроші. Доставка безкоштовна. тим більше у них ціни чесні, та й акції різні часто бувають. |
|
| Догори |
|
 |
terryshnaucer
|
Написане: п'ятниця 03 липня, 2009 9:34 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Ціни в тому Фотомаг, мамамаядарагая! Порівняв ціну спалаху Кенон 430 ІІ ЕХ, який купував в Штатах. В Фотомазі він коштує 309 дол. Я купував за 220 дол... |
|
| Догори |
|
 |
madness
|
Написане: п'ятниця 03 липня, 2009 10:22 pm Тема повідомлення: |
|
|
| terryshnaucer написав: | | Ціни в тому Фотомаг, мамамаядарагая! Порівняв ціну спалаху Кенон 430 ІІ ЕХ, який купував в Штатах. В Фотомазі він коштує 309 дол. Я купував за 220 дол... |
Рівняти ціни в україні з штатами - це круто! |
|
| Догори |
|
 |
mops
|
Написане: субота 04 липня, 2009 9:29 am Тема повідомлення: |
|
|
| Купував на y.ua. Одного дня зробив замовлення на сайті, до мене передзвонили і наступного дня вже привезли. |
|
| Догори |
|
 |
@ndreyk@
|
|
| Догори |
|
 |
Max Site Admin
|
Написане: вівторок 07 липня, 2009 10:19 am Тема повідомлення: |
|
|
| офтоп про монітори переніс в окрему тему: http://foto.te.ua/forum/viewtopic.php?t=437, прохання слідкувати за порядком на форумі, хочете говорити про монітори - в відповідній темі. |
|
| Догори |
|
 |
ESTROLiX
|
Написане: неділя 09 серпня, 2009 3:37 pm Тема повідомлення: |
|
|
тут вже обговорювався магазин fotosale.com.ua
виглядає він на досить надійний і ціни приємні.
але мене зацікавив такий факт: деякі товари в них є з поміткою UK. при чому ціни пристойно відрізняються. наприклад, Canon 40D body коштує $920, а Canon 40D body (UK) - $815.
консультант по асі пояснив це тим, що на UK дається не офіційна гарантія, а гарантія від їх магазину.
цікаво, як це розуміти. це вони продають якийсь не зовсім легальний товар, чи що? і чи варто довіряти такій гарантії? |
|
| Догори |
|
 |
Pilat
|
Написане: неділя 09 серпня, 2009 4:00 pm Тема повідомлення: |
|
|
| той самий товар,просто контабанда свого роду і гарантія рік від магазину,я би брав його офіціал не так вже і потрібен як всі того бажать)) |
|
| Догори |
|
 |
ESTROLiX
|
Написане: неділя 09 серпня, 2009 11:27 pm Тема повідомлення: |
|
|
| може й так, але, наприклад, куди тоді нести техніку на юстіровку? |
|
| Догори |