foto.te.ua foto.te.ua
Клуб галицьких фотографів

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Інтернет магазини- надійні(які саме)!!
Перейти до сторінки 1, 2, 3  далі

Нова тема   Відповісти    foto.te.ua -> Корисні ресурси
Попередня тема :: Наступна тема  

чи довіряєте ви інтернет магазинам?
так
84%
 84%  [ 16 ]
ні
15%
 15%  [ 3 ]
Всього голосів : 19

Автор Повідомлення
slava

ПовідомленняНаписане: четвер 02 липня, 2009 10:35 pm    Тема повідомлення: Інтернет магазини- надійні(які с Відповісти цитуючи

Допоможіть вибрати інтернет магазин!!)
Хотів би купити вспишку до Кенона підкажіть де таке можна зробити???
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Pilat

ПовідомленняНаписане: четвер 02 липня, 2009 10:44 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

fotosale та stereosvit це 2 самі надійні магазини, решті персонально я не довіряю,думаю багато хто розподілить мою точку зору
Догори
slava

ПовідомленняНаписане: четвер 02 липня, 2009 10:51 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Pilat написав:
fotosale та stereosvit це 2 самі надійні магазини, решті персонально я не довіряю,думаю багато хто розподілить мою точку зору

Якщо ти користувався їхніми послугами то розкажи як відбувається оплата та доставка товару,в який термін???
дякую!!
Догори
Pilat

ПовідомленняНаписане: четвер 02 липня, 2009 10:53 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

рахунок фактура приходить,оплачуеш в банку,відправляють автолюксом,оплачуеш доставку сам
Догори
Pilat

ПовідомленняНаписане: четвер 02 липня, 2009 10:56 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

термін - як тільки бачуть гроші в себе на рахунку(близько доби часу від перерахування це займає) на вечір того дня як вони отримали кошти відправляють, на обід наступного дня тішишся новою цяцьою
Догори
slava

ПовідомленняНаписане: четвер 02 липня, 2009 11:09 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Pilat написав:
рахунок фактура приходить,оплачуеш в банку,відправляють автолюксом,оплачуеш доставку сам

І скіки доставка до Тернополя коштує??
Догори
Pilat

ПовідомленняНаписане: четвер 02 липня, 2009 11:26 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

від 10 до 50 гривень,дивлячись як задекларуете товар чи на 100 гривень що є мінімумом чи на повну,це вже як домовитися з менеджером у якого купувати будете
Догори
Pilat

ПовідомленняНаписане: четвер 02 липня, 2009 11:29 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

врахуй що банк ще бере від 1 до двох відсотків за переказ грошей і курс по безналу не дуже вигідний))))не наприклад 7.8 як було сьогодні чи то вже вчора а 7.95
Догори
syubrat

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 7:07 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мій товариш брав на РОЗЕТЦІ вони мають офіс в Тернополі, перевіряєш товар і оплачуєш.
Догори
Pilat

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 7:41 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

моя порада ,найди знайомого на Югах там і бери
Догори
madness

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 8:25 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Pilat написав:

Чому така конкретика? купував в дуже багатьох магазинах (більше 10 різних) і у всіх все нормально проходило, тому нетреба виділяти якісь з них, всі вони працюють на однаковому рівні.
Вся проблема в тому що якщо хоч щось купити то в твому улюбленому того може небути і тоді понеслась Smile так багато магазинів я на собі і провірив.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Pilat

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 8:28 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

.....Вся проблема в тому що якщо хоч щось купити то в твому улюбленому того може небути і тоді понеслась Smile так багато магазинів я на собі і провірив.[/quote]

саме тому я навів цих два бо в решті як правило немає наявності,в цих принаймі завжди було що мені потрібно
Догори
madness

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 8:34 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Два тижні назад купував собі обєктив, провірив всі абсолютно магазини, ніде його небуло, через тиждень зімною звязався менеджер з www.portamix.com.ua він же www.foto.ua і доставили.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Pilat

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 8:36 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

повторюю ше раз найди знайомого на Югах і не парся))
Догори
Pilat

ПовідомленняНаписане: п'ятниця 03 липня, 2009 8:39 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

madness написав:
Два тижні назад купував собі обєктив, провірив всі абсолютно магазини, ніде його небуло, через тиждень зімною звязався менеджер з www.portamix.com.ua він же www.foto.ua і доставили.

людина хоче до кенона,з цим жодних проблем в наявності,в оліка з тим звичайно що скаладніше)))
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    foto.te.ua -> Корисні ресурси Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки 1, 2, 3  далі
Сторінка 1 з 3

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі