foto.te.ua foto.te.ua
Клуб галицьких фотографів

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

хто розбирав, або ремонтував nikon sb 28

Нова тема   Відповісти    foto.te.ua -> Власноруч
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
af

ПовідомленняНаписане: вівторок 06 липня, 2010 6:37 pm    Тема повідомлення: хто розбирав, або ремонтував nikon s Відповісти цитуючи

Доброго дня, мені в руки потрапив даний спалах з обірваними шлейфами, які ведуть до гарячого башмака, при цьому спалах працює від синхроконтакту і працює кнопка тест. Заніс до знайомого майстра, він перепаяв на тонкі проводи, після чого спалах працював на зеніті, а на д300 в режимі ттл на інформаційному екрані камери зявляється мигаюча піктограмка спалаха. Я з відчаю зрізав всі крім двох дротів, щоб спалах працював хоч в мануалі, так як на д300 ттл всеодно непрацюватиме, так як і на моїй сб 26, але в мене є плівковий ф801, і є бажання відновити повну функціональність спалаха для можливості установки на плівкову камеру.
Може в кого є якась схема даного спалаха, або хто може зробити фото звідки і куди ведуть проводи.
Буду вдячний за будь-які поради, якщо ж нічим допомогти незможете, то хоть не флудьте!
дякую
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Volodymyr Petriv

ПовідомленняНаписане: вівторок 06 липня, 2010 7:19 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Запитайте тут.
Догори
af

ПовідомленняНаписане: вівторок 06 липня, 2010 10:33 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дякую, спробую, хоч російською друкую з купою помилок)))
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    foto.te.ua -> Власноруч Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі