|
foto.te.ua Клуб галицьких фотографів
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
af
|
Написане: вівторок 06 липня, 2010 6:37 pm Тема повідомлення: хто розбирав, або ремонтував nikon s |
|
|
Доброго дня, мені в руки потрапив даний спалах з обірваними шлейфами, які ведуть до гарячого башмака, при цьому спалах працює від синхроконтакту і працює кнопка тест. Заніс до знайомого майстра, він перепаяв на тонкі проводи, після чого спалах працював на зеніті, а на д300 в режимі ттл на інформаційному екрані камери зявляється мигаюча піктограмка спалаха. Я з відчаю зрізав всі крім двох дротів, щоб спалах працював хоч в мануалі, так як на д300 ттл всеодно непрацюватиме, так як і на моїй сб 26, але в мене є плівковий ф801, і є бажання відновити повну функціональність спалаха для можливості установки на плівкову камеру.
Може в кого є якась схема даного спалаха, або хто може зробити фото звідки і куди ведуть проводи.
Буду вдячний за будь-які поради, якщо ж нічим допомогти незможете, то хоть не флудьте!
дякую |
|
| Догори |
|
 |
Volodymyr Petriv
|
Написане: вівторок 06 липня, 2010 7:19 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Запитайте тут. |
|
| Догори |
|
 |
af
|
Написане: вівторок 06 липня, 2010 10:33 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Дякую, спробую, хоч російською друкую з купою помилок))) |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|